Je kent het wel. Je hebt je reis geboekt en kunt nu eindelijk bezig met de invulling van de reis. Voor je bezoek aan New York wordt je in overvloed geïnformeerd wanneer je het in de Google zoekmachine intikt.

Voor mijn reis naar New York kwam ik (op aanraden van vrienden) terecht bij www.newyork.nl. Hoe voor de hand liggend kan het zijn! Maar even naar de essentie: Eric, de man achter deze website, is echt top! Hier zouden veel bedrijven customerservice van kunnen leren.

Hoe werkt het dan? Nou, Eric heeft zijn website vol met handige tips & trics staan en geeft daarnaast advies per e-mail. Serieus…. Tuurlijk stuur ik een email met mijn vragen, maar ik verwacht niet snel of zelfs helemaal geen antwoord terug. Ik heb me ingesteld op één van de vele websites die alleen maar geld willen verdienen. Tot mijn grote verbazing heb ik binnen twee uur reactie! Te gek!

Op aanraden van Eric een hotel geboekt. Niet al te duur en om de hoek van Times Square. Natuurlijk krijgt hij een paar procent van het bedrag via affiliate marketing, maar dat is prima! Hij heeft mij gratis advies gegeven en dat is zeker geld waard! (en mijn hotel wordt er niet duurder door:-))

Hij is zelfs per WhatsApp bereikbaar. Heel handig als je op je werk een kopje koffie drinkt en ineens een vraag te binnen schiet.

Naast de website van Eric heb ik natuurlijk tal van websites bezocht voor mijn tripje naar New York, maar www.newyork.nl blijft mijn favoriet.

Ik ben wel heel benieuwd welke websites jullie allemaal bezocht hebben voor jullie bezoek aan New York!

 

 

Share.

About Author

Bjorn reist, werkt, is graag samen met vrienden en kan niet zonder koffie. Nee, hij heeft niet zoveel vrije tijd als hij soms zou willen, want in de work-life balance zit het zwaartepunt vaak aan de ‘work’ kant. Gelukkig heeft hij wel een heeeele toffe baan. Je vindt Bjorn veelal in de Achterhoek, maar ook in de rest van de wereld vindt hij zijn weg.

Leave A Reply