Afgelopen dagen was het al in het nieuws. Goedkoop op vakantie door een foutje van de vliegmaatschappij! Het kan!

Zelf heb ik pas geleden voor € 9,99,- een enkele reis naar Milaan geboekt via Ryanair én een enkele reis van Rome naar Dusseldorf voor € 16,99. Heel erg goedkoop dus! Zo blijft het reizen tenminste leuk. Wees eerlijk, voor die prijs kun je vanuit het oosten van Nederland niet naar de kust rijden. Alleen aan benzinegeld ben je al meer geld kwijt.

Foutje = goedkoop reizen
Deze prijzen waren echter geen foutje van de vliegmaatschappij. Anno 2016 reizen we graag en vooral goedkoop! Goedkoop reizen is mogelijk door de foutjes van de vliegmaatschappijen te ontdekken! Een komma verkeerd, belastingen vergeten of een bug in de software kan er voor zorgen dat je héél, maar dan ook héél goedkoop een leuke reis kunt maken. Error Fares noemt men dat. Deze error Fares zorgen er voor dat je bijvoorbeeld van Londen naar China en retour kunt vliegen voor nog geen € 200,-.

Waar vind ik die dan?
In Nederland hebben we www.errorfares.nl, die je via mail op de hoogte houdt van de laatste toffe goedkope reisjes. Dit doen ze per mail, omdat wanneer ze het online plaatsen de vliegmaatschappij het waarschijnlijk veel sneller in de gaten heeft. Vaak staan de Error Fares ook maar kort online, want ja, wanneer ineens tientallen mensen voor € 1,- een retourvlucht boeken, hebben de maatschappijen het snel genoeg in de gaten.
Ook internationaal zijn er tal van platformen waar je Error Fares kunt vinden. Zo kun je eens kijken op www.fly4free.com of www.cheapflightslab.com. Zij hebben veel internationale vluchten, voor hele aantrekkelijke prijzen!

Kortom, goedkoop op vakantie dankzij een foutje. Waar mensen werken worden fouten gemaakt en in dit geval zijn de reislustige types onder ons daar erg blij mee!

Heb jij nog tips waar je Error Fares kunt vinden? Laat het weten!

Share.

About Author

Bjorn reist, werkt, is graag samen met vrienden en kan niet zonder koffie. Nee, hij heeft niet zoveel vrije tijd als hij soms zou willen, want in de work-life balance zit het zwaartepunt vaak aan de ‘work’ kant. Gelukkig heeft hij wel een heeeele toffe baan. Je vindt Bjorn veelal in de Achterhoek, maar ook in de rest van de wereld vindt hij zijn weg.

2 Comments

Leave A Reply