Overal kun je ze kopen, elke week staat er wel één in een reclamefolder én op elk evenement zie je mensen met hun telefoon én zo’n ding lopen. De powerbank. Meningen zijn nogal verdeeld over welke juist wel of welke juist niet werkt. Sinds ik een paar jaar geleden goed research heb gedaan naar welke powerbank goed zou zijn, heb ik nooit meer een andere gekocht.

Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van een powerbank? Ik heb vooral gekeken naar de capaciteit. Dus hoe vaak kan ik mijn iPhone opladen? Daarnaast vind ik prijs, kwaliteit en formaat erg belangrijk. Hij moet makkelijk mee te nemen zijn in een jaszak of broekzak, ik wil geen kapitaal betalen voor een mobiele lader, maar ik ben wel bereid meer te betalen als het een kwalitatief goede is.

Na een lange zoektocht ben ik terecht gekomen bij ANKER. Hun powerbank met 10.000 mAh, is voldoende om mijn iPhone 5 minimaal vier keer op te laden! Top!

Ik heb hem destijds bij Amazon gekocht, maar de nieuwste versie is gewoon verkrijgbaar bij CoolBlue.

 

Share.

About Author

Bjorn reist, werkt, is graag samen met vrienden en kan niet zonder koffie. Nee, hij heeft niet zoveel vrije tijd als hij soms zou willen, want in de work-life balance zit het zwaartepunt vaak aan de ‘work’ kant. Gelukkig heeft hij wel een heeeele toffe baan. Je vindt Bjorn veelal in de Achterhoek, maar ook in de rest van de wereld vindt hij zijn weg.

Leave A Reply