Eindelijk is het zover! Na veel aandringen van vrienden en familie heb ik dan toch een blog online gezet!

Zoals veel van jullie weten ben ik vaak op reis en kom ik op heel veel mooie plekjes. Dit deel ik al jaren via Facebook, maarja… dat is alleen te zien voor Facebookvrienden. Hier moest toch echt verandering in komen!
De komende periode zal ik veel van mijn reizen proberen te vertalen naar een blogbericht. De leuke en handige tips voor onderweg, de mooiste plekjes en nog veel meer.

Groet,
Bjorn

Share.

About Author

Bjorn reist, werkt, is graag samen met vrienden en kan niet zonder koffie. Nee, hij heeft niet zoveel vrije tijd als hij soms zou willen, want in de work-life balance zit het zwaartepunt vaak aan de ‘work’ kant. Gelukkig heeft hij wel een heeeele toffe baan. Je vindt Bjorn veelal in de Achterhoek, maar ook in de rest van de wereld vindt hij zijn weg.

Leave A Reply